Oliemassage er måske den mest kendte form for Thaimassage. Andre steder er den også kaldet Sweedish massage - efter behandlingsmetoden.

I vores olie massage benyttes der aromaolie. Her går vi ind og bearbejder kroppens energimeridianer under brug af trykpunkter og yoga-lignende stræk.  Oliemassagen udføres på et fast, komfortabelt underlag.

Oliemassage - Hvad er det godt for?

Vi bruger kun kvalitetsolier som plejer huden på bedst mulig måde. Vores olier er ligeledes nøddefri og uden parfumer, og derfor allergivenlige. Den er blandet af fem naturlige koldpressede nøddefri olier med jojobaolie og E-vitamin, der efterlader huden blød og satinagtig. Den er fri for parabener, mineralske olier og silikone.

Hvis du døjer med ømme muskler i din hverdag, kan en oliemassage let være noget for dig. Den er optimal, da vi typisk masserer ned i de dybeste muskellag. Selve massagen foregår relativt simpelt. Først påføres olie, herefter masseres med både hænder, albuer og arme. Dette giver dine muskler mulighed for at blive løsnet op - Herefter behandles hele kroppen.

Udover ømhed i dine muskler, så mindsker olie massage træthed og samtidig forøger det dit energiniveau.

 

Jeg holder julelukket d. 24., 25., 26., 31. december og 1. januar.

 

Vi er åbnet igen!

Kære kunder.

Jeg er så glad for, at jeg igen kan tilbyde massage!

Jeg har derfor nye åbningstider kl. 9.00 - 21.00 alle dage.

 

Glæder mig til at se jer!

/Moon

 

 
Kom og få luksusmassage i vores nye ekslusive omgivelser.
Auderød Byvej 29
3300 Frederiksværk

Nu kan du komme til Thailand på personlig ferie, væk fra hverdagens stress, for bare 500 kr. og opleve ægte luksusmassage, med kvalitetsolier som plejer huden, og gratis drikkevarer efter behandling. Desuden gratis bad før og efter behandling hvis du ønsker.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book en tid på tlf. 50 13 71 19.