Motion og sport er sundt og godt for kroppen, velvære og sind. I en moderne verden er det vigtigt, at dyrke sin krop og dette gøres fx. gennem motion. Derved holder vi kroppen igang og undgår at sidde fast hjemme på sofaen.

Men ligesom en bil, skal der udføres servicetjek indimellem ... Dette kan vi hjælpe dig med! Altså, ikke din bil, men din krop ved sportsmassage. 

Massage for musklerne

Vores sportsmassage er en meget dybdegående massage, der behandler og blødgører anspændte muskler og sener. Når vi skal dyrke motion og sport, er det vigtigt at vi ikke har irritationer, som påvirker vores performance, når vi er igang. Derfor arbejder vi meget med musklerne og sørger for, at de er udspændte og de får den rette behandling, så du kan yde dit bedste igen.

Ligeledes er fysiologisk udstrækning og trykpunkter en del af denne massage.

I vores sportsmassage benyttes behandlende- og muskelopvarmende olier, samt salver, med fokus på at fjerne mælkesyre og affaldsstoffer fra musklerne. Derved opnår du hurtigere restitution. 

Jeg holder julelukket d. 24., 25., 26., 31. december og 1. januar.

 

Vi er åbnet igen!

Kære kunder.

Jeg er så glad for, at jeg igen kan tilbyde massage!

Jeg har derfor nye åbningstider kl. 9.00 - 21.00 alle dage.

 

Glæder mig til at se jer!

/Moon

 

 
Kom og få luksusmassage i vores nye ekslusive omgivelser.
Auderød Byvej 29
3300 Frederiksværk

Nu kan du komme til Thailand på personlig ferie, væk fra hverdagens stress, for bare 500 kr. og opleve ægte luksusmassage, med kvalitetsolier som plejer huden, og gratis drikkevarer efter behandling. Desuden gratis bad før og efter behandling hvis du ønsker.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book en tid på tlf. 50 13 71 19.