Mobil: 50 13 71 19

Motion og sport er sundt og godt for kroppen, velvære og sind. I en moderne verden er det vigtigt, at dyrke sin krop og dette gøres fx. gennem motion. Derved holder vi kroppen igang og undgår at sidde fast hjemme på sofaen.

Men ligesom en bil, skal der udføres servicetjek indimellem ... Dette kan vi hjælpe dig med! Altså, ikke din bil, men din krop ved sportsmassage. 

Massage for musklerne

Vores sportsmassage er en meget dybdegående massage, der behandler og blødgører anspændte muskler og sener. Når vi skal dyrke motion og sport, er det vigtigt at vi ikke har irritationer, som påvirker vores performance, når vi er igang. Derfor arbejder vi meget med musklerne og sørger for, at de er udspændte og de får den rette behandling, så du kan yde dit bedste igen.

Ligeledes er fysiologisk udstrækning og trykpunkter en del af denne massage.

I vores sportsmassage benyttes behandlende- og muskelopvarmende olier, samt salver, med fokus på at fjerne mælkesyre og affaldsstoffer fra musklerne. Derved opnår du hurtigere restitution. 

Gør noget godt for din ryg og krop!
Få en luksus thai massage.

Book en tid og få den bekræftet før du møder op.
Jeg svarer på sms 50 13 71 19.

Vi ses!
Moon.

 

 
Kære kunder 😊

Jeg tager kun imod forbookede behandlingsaftaler, på:

Ammendrup Park 229
3200 Helsinge

Vh. Moon 🙏

 

Nu kan du komme til Thailand på personlig ferie, væk fra hverdagens stress, for bare 500 kr. og opleve ægte luksusmassage, med kvalitetsolier som plejer huden, og gratis drikkevarer efter behandling. Desuden gratis bad før og efter behandling hvis du ønsker.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book en tid på tlf. 50 13 71 19.

Vi har åbent alle dage kl. 9-21. 
Kun behandlinger for booket bekræftet aftale.